Joo, oltiin jossai ketun kulttuuri pläjäyksessä koulusta: etsittiin itsemme, riehuttiin taidenäyttelyssä ja häpäistiin kirkkoja.. :D Joo, eli koska meijän ysiluokat (aa ja bee) sai liikkua yhessä ei voinu tulla hyvää jälkee. Ja kivaa oli. Sellaset 50 ja kuoleman väliltä olevat mummot rupes kehumaan kuinka I-HA-NAT kultakutrit yhel been Joonal on (semmonen vaalee takkukasa joka ulottuu hartioille), no voi jee, mummot kehuu.

Sit käytiin täs välis taidenäyttelys ja syömäs (paitsi minä ja Enni, jotka meni smoothieille), jonka jälkeen suunnattiin enste vanhalle kirkolle ja sitte uudelle. Uusi kirkko siis.. hmm.. ensinnäki se jätkä joka esitteli sitä meille oli outo huumorinen, nuorten seurassa oppii.. Se kehu hetken meijän ikäloppuja ja ihania opettajia (Juntunen, Urpo ja Sointu), jotka oli opettanu sitäkin, ja huom. se hyyppä ei ollu nuori!! Se lähti sit viemää meitä ylös kirkon torniin yli 50 metrin korkeuteen varoittaen: "sitten jos joku teistä idiooteista saa päähänsä sammuttaa valot sieltä tornista, ni mä hirtän hänet munista!" Tällänen uhkaus..:D No idioottien kunkku-Kare sitten kysy mistä tytöt hirtetään, ni vastaus oli: "ne on niin paljon viisaampia ku te, ne ei tekis semmosta."   Mut ne tornin portaat oli tappaa mut! Ne oli epätasaset, välillä täyty jopa mennä kontillaan, ku oli esteitä, ja huomatkaa, jopa minä (huimassa 159 cm:n mitassani) löin pääni!:D

Tänään sitte ei pääse portaita kunnialla ylös eikä alas ku jalat on jumis.. -.-

(E ja C, sit meillä, tai siis Ennillä on teille sieltä kirkosta yks läppä juttu, joten muistuttakaa mua..:D vähä repesin..)